Step&Wall by Losan

Step & Wall ,noul brand Losán, lansat la Domotex Hannover 2019, a atras o atenție deosebită în timpul primei sale participări la o expoziție internațională, datorită inovațiilor prezentate, varietății largi de modele de pardoseli si placari furniruite oferite și a placilor cu lungimi foarte mari.

Lemnul este un material natural de înaltă calitate. Oferă căldură, iar frumusețea lui face ca fiecare placă de parchet furniruit să fie unică și irepetabilă, unică și distinctivă.Sistemul pentru pardoseli si placari de pereti ofera posibilitatea de a combina diferite lățimi de placa cu aceeași lungime pentru a adăuga dinamism și ritm vizual suprafetelor. O soluție estetică și diferită pentru a aduce un stil unic în casa dvs.

Lemnul oferă beneficii pentru sănătate și creeaza stare de bine. Deoarece este un material viu, care absoarbe umezeala, este podeaua ideală pentru persoanele cu alergii, astm sau alte probleme respiratorii. Plus de asta, fiind un izolator termic, temperatura generala a casei va fi mai stabila și, de fapt, veți economisi resurse prin îmbunătățirea eficienței energetice. Va va aduce relaxarea prin reducerea sunetului pașilor dvs. Dacă adăugați la toate acestea, plăcerea de a merge desculți pe o podea caldă, veți intelege parchetul furniruit.

www.stepandwall.com