WPC

Pardoseala RELAZZO de la REHAU este soluția ideală pentru nevoile dumneavoastră cele mai exigente. Profilele din WPC (Wood-Plastic-Composite) combină caracterul natural al lemnului, cu avantajele materialelor plastice de bună calitate. Profilele de terasă din WPC RELAZZO amintesc de terasa clasică din lemn, dar cu diferența că această optică se va păstra neschimbată pentru ani de zile.
Anii de experiență, precum și competențele dobândite în dezvoltarea materialelor plastice se regăsesc în caracteristicile materialului  RAUWOOD, ce stă la baza profilelor pentru terasă RELAZZO. Profilele nu se așchiază, au o mare stabilitate dimensională, și de asemeni, sunt rezistente la influențele mediului, cum ar fi, razele UV, căldură, umezeală, vreme rece și îngheț. Aceste caracteristici permit, printre altele, posibilitatea de a folosi pardoseala RELAZZO în apropierea apei.

Beneficiaţi de avantajele terasei din WPC, RELAZZO:
   Senzație plăcută când mergeți în picioarele goale, fără așchii – ideal pentru copii
   Nu necesită vopsire, uleiere sau lăcuire
   Culori ce nu se vor estompa
   Rezistență la influențele mediului, cum ar fi razele solare (UV), căldura, umezeala, vremea rece sau înghețul
   Optică naturală, caldă
   Fără lemn tropical, folosim numai lemn provenit din silvicultură europeană durabilă

Terasa RELAZZO este soluţia cea mai bună pentru diverse aplicaţii
Spectrul aplicatiilor RELAZZO este pe măsura caracteristicilor sale. Chiar dacă aveți o terasă mică sau mare, dacă doriți să pavați balconul sau grădina de iarna, sau chiar plaja de la piscină, RELAZZO estea solutia pentru dumneavoastra.